Stap voor stap weer reguliere zorg

Door het coronavirus zijn het voor ons allemaal bijzondere tijden. Zo ook binnen de branche van de orthopedische schoentechniek. Vanzelfsprekend staat de gezondheid van onze klanten en die van onze medewerkers voorop. Maar ook stellen wij alles in het werk om u de service te bieden die u van ons gewend bent.

Naar aanleiding van de nieuwe corona-richtlijnen van het RIVM, mogen we u op onze vestigingen in Hoorn en Alkmaar weer ontvangen voor onze reguliere dienstverlening. Hierbij nemen wij strikt de voorzorgsmaatregelen in acht, die de branchevereniging NVOS-Orthobanda ons voorschrijft.

Diverse beschermingsmiddelen

Om verspreiding van het virus zo veel mogelijk te voorkomen, vinden de afspraken met onze orthopedisch schoentechnici plaats in aangepaste praktijkruimtes. Zij maken daar gebruik van diverse beschermingsmiddelen. Zij werken bijvoorbeeld achter hoge afscheidingswanden van doorzichtig plexiglas, om u en zichzelf te beschermen. Bij het opnemen van maten en dergelijke, dragen zij handschoenen om direct contact te voorkomen. Na iedere afspraak worden de praktijkruimtes gedesinfecteerd.

Bij de paskamers en de receptie staan plexiglasschermen. En de zuil met desinfectiemiddel staat klaar in de gang bij binnenkomst voor iedereen die ons een bezoek brengt. De spreekuren plannen wij zodanig in dat er zo min mogelijk drukte ontstaat op de vestigingen. Wij schudden geen handen, vragen u vriendelijk om betalingen met pin te verrichten en om overal minstens 1,5 meter afstand te houden.

corona maatregelen entree Veld Orthopedische Schoentechniek
Plexiglas schermen bij de entree
plexiglas schermen paskamer Veld Schoenen
Plexiglas schermen in de paskamers

Aangepaste werkwijze

Inmiddels zijn onze medewerkers volledig gewend aan de nieuwe situatie en de aangepaste werkwijze. Onder andere tijdens het aanmeten van orthopedische schoenen. Die bieden mogelijk een oplossing voor voetproblemen die niet (meer) zijn te verhelpen met steunzolen of aanpassingen aan uw normale schoeisel. Op basis van volledig maatwerk, worden de complete schoenen speciaal voor uw voeten gemaakt en uitgerust met voorzieningen die bijdragen aan het verminderen van uw klachten. Wij bieden u de keuze uit verschillende kleuren, modellen en leersoorten, zodat u stijlvol voor de dag komt met een paar schoenen dat perfect past bij uw persoonlijke smaak.

Wij danken u voor uw begrip voor de situatie. Als u verdere vragen hebt, kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord!