Dijklander Ziekenhuis poli Revalidatie (gezamenlijk spreekuur) – Purmerend

Veld orthopedische schoentechniek is specialist op het gebied van voetzorg en orthopedie in Purmerend en omstreken. Ook op het gebied van revalidatie biedt Veld diverse oplossingen. Heeft u last met lopen of pijnlijke klachten aan uw voeten na een operatie? Dan kunt u bij Veld orthopedie terecht. Wij zijn op dinsdag aanwezig van 13.30 tot 17.00 uur op de poli revalidatie van het Dijklander Ziekenhuis. Hier kunt u uitsluitend op verwijzing van uw huisarts of specialist terecht en alleen op afspraak. Het spreekuur met Veld in het Dijklander Ziekenhuis is aan de Waterlandlaan 250 in Purmerend.

Naast onze spreekuren aan in het Dijklander Ziekenhuis in Purmerend houden wij ook gezamenlijke spreekuren op diverse locaties. Hiermee verhogen wij onze bereikbaarheid én kwaliteit. Van gezamenlijke spreekuren kunt u uitsluitend gebruik maken na verwijzing van uw huisarts of specialist.

Orthopedische schoentechniek Purmerend

Kwaliteit door samenwerking
Deze spreekuren houden wij samen met professionals op het gebied van voetzorg. De nauwe samenwerking draagt bij aan optimale probleemanalyse, adviezen en eindresultaten.

Waterlandlaan 250 1441 RN Purmerend
0299-457630

Openingstijden/ Aanwezig op:

Het gezamenlijk spreekuur op de poli revalidatie van het Waterland ziekenhuis wordt gehouden op dinsdag van 13.30 tot 17.00 uur. Uitsluitend op verwijzing van uw huisarts of specialist. Alleen op afspraak.