Esdege Reigersdaal – Heerhugowaard

Veld orthopedische schoentechniek is een specialist op het gebied van voetzorg en biedt de bewoners van Esdege Reigersdaal spreekuren in Heerhugowaard aan. Heeft u pijnlijke klachten aan uw voeten, dan kunt u als bewoner bij ons spreekuur in Heerhugowaard terecht op donderdagen tussen 9:00 tot 10:30 uur aan de Krusemanlaan 88 in Heerhugowaard. Wij nemen uw voetklachten zeer serieus en streven ernaar om deze klachten snel te verhelpen. Dit doen wij met diverse orthopedische oplossingen zoals steunzolen, schoenaanpassingen of (semi-)orthopedische schoenen. Veld orthopedische schoentechniek helpt u graag verder als bewoner van Esdege Reigersdaal in Heerhugowaard.

Orthopedische schoentechniek in Heerhugowaard

Naast onze spreekuren in Heerhugowaard houden wij ook gezamenlijke spreekuren op diverse locaties. Hiermee verhogen wij onze bereikbaarheid én kwaliteit. Van gezamenlijke spreekuren kunt u uitsluitend gebruik maken na verwijzing van uw huisarts of specialist.

Westfriesgasthuis
Het team van revalidatieartsen van het Westfriesgasthuis houdt wekelijks gezamenlijk schoenspreekuur in ons pand aan de Nieuwe Steen.

Waterlandziekenhuis
Twee keer per week zijn wij aanwezig in het Waterlandziekenhuis: op dinsdag en donderdag. Op de dinsdagen houden wij gezamenlijk schoenspreekuur met een revalidatiearts op de poli Revalidatie.

Novawhere
Een keer in de twee weken zijn wij aanwezig op Novawhere. Hier houden wij een multidisciplinair spreekuur in samenwerking met fysiotherapie, revalidatiearts, instrumentmaker en orthopedisch schoentechnicus.

Kwaliteit door samenwerking
Deze spreekuren houden wij samen met professionals op het gebied van voetzorg. De nauwe samenwerking draagt bij aan optimale probleemanalyse, adviezen en eindresultaten.

Krusemanlaan 88 1701 VN Heerhugowaard
0226 - 332000

Openingstijden/ Aanwezig op:

Donderdag van 9.00 tot 10.30 uur Alleen op afspraak.