Esdege Reigersdaal – Heerhugowaard

Veld orthopedische schoentechniek is een specialist op het gebied van voetzorg en heeft spreekuren in Heerhugowaard. Heeft u pijnlijke klachten aan u voeten dan kunt u bij ons spreekuur in Heerhugowaard terecht. Iedere donderdag kunt u tussen 9.00 tot 10.30 terecht voor een spreekuur op afspraak. U kunt ons vinden aan de Krusemanlaan 88 in Heerhugowaard. Wij nemen uw voetklachten zeer serieus en streven ernaar om deze klachten snel te verhelpen. Dit doen wij met diverse orthopedische oplossingen zoals steunzolen, schoenaanpassingen of (semi-)orthopedische schoenen. Veld orthopedische schoentechniek helpt u graag verder in Heerhugowaard.

Orthopedische schoentechniek in Heerhugowaard

Naast onze spreekuren in Heerhugowaard houden wij ook gezamenlijke spreekuren op diverse locaties. Hiermee verhogen wij onze bereikbaarheid én kwaliteit. Van gezamenlijke spreekuren kunt u uitsluitend gebruik maken na verwijzing van uw huisarts of specialist.

Westfriesgasthuis
Het team van revalidatieartsen van het Westfriesgasthuis houdt wekelijks gezamenlijk schoenspreekuur in ons pand aan de Nieuwe Steen.

Waterlandziekenhuis
Twee keer per week zijn wij aanwezig in het Waterlandziekenhuis: op dinsdag en donderdag. Op de dinsdagen houden wij gezamenlijk schoenspreekuur met een revalidatiearts op de poli Revalidatie.

Novawhere
Een keer in de twee weken zijn wij aanwezig op Novawhere. Hier houden wij een multidisciplinair spreekuur in samenwerking met fysiotherapie, revalidatiearts, instrumentmaker en orthopedisch schoentechnicus.

Kwaliteit door samenwerking
Deze spreekuren houden wij samen met professionals op het gebied van voetzorg. De nauwe samenwerking draagt bij aan optimale probleemanalyse, adviezen en eindresultaten.

Krusemanlaan 88 1701 VN Heerhugowaard
0226 - 332000

Openingstijden/ Aanwezig op:

Donderdag van 9.00 tot 10.30 uur Alleen op afspraak.