Leekerweide – Wognum

Veld orthopedische schoentechniek is bereikbaar in Wognum op de oneven donderdagen aanwezig bij Leekerweide. Hier houden wij een spreekuur tussen 11.00 en 12.00 uur op afspraak. Heeft u last van voetproblemen, orthopedische hulpmiddelen nodig en bent u woonachtig in Wognum en omstreken? Dan kunt u hier uitsluitend op afspraak terecht. Het spreekuur met Veld in Leekerweide is aan de Verlengde Kerkweg 1 in Wognum. Daarnaast hebben wij een vestiging in Hoorn waar u iedere werkdag tussen 08.30 en 17.00 uur terecht kunt met uw klachten. Daar kunnen wij aan de hand van diverse meetapparatuur bekijken hoe de klachten aan uw voeten zijn ontstaan. Vervolgens zoeken wij de passende orthopedische oplossing voor u.

Orthopedie Wognum en omstreken

Naast onze spreekuren in Wognum houden wij ook gezamenlijke spreekuren op diverse locaties. Hiermee verhogen wij onze bereikbaarheid én kwaliteit. Van gezamenlijke spreekuren kunt u uitsluitend gebruik maken na verwijzing van uw huisarts of specialist.

Westfriesgasthuis
Het team van revalidatieartsen van het Westfriesgasthuis houdt wekelijks gezamenlijk schoenspreekuur in ons pand aan de Nieuwe Steen.

Waterlandziekenhuis
Twee keer per week zijn wij aanwezig in het Waterlandziekenhuis: op dinsdag en donderdag. Op de dinsdagen houden wij gezamenlijk schoenspreekuur met een revalidatiearts op de poli Revalidatie.

Novawhere
Een keer in de twee weken zijn wij aanwezig op Novawhere. Hier houden wij een multidisciplinair spreekuur in samenwerking met fysiotherapie, revalidatiearts, instrumentmaker en orthopedisch schoentechnicus.

Kwaliteit door samenwerking
Deze spreekuren houden wij samen met professionals op het gebied van voetzorg. De nauwe samenwerking draagt bij aan optimale probleemanalyse, adviezen en eindresultaten.

In Wognum is Veld orthopedische schoentechniek u van dienst voor;

Verlengde Kerkweg 1 1687 CC Wognum

Openingstijden/ Aanwezig op:

Oneven donderdagen van 11.00 tot 12.00 uur Alleen op afspraak