Op 13 en 14 juni 2024 zijn beide locaties gesloten.

Opening vestiging Keesomstraat Alkmaar

Met veel trots maken wij bekend dat we een nieuwe vestiging gaan openen! Naast onze mooie locatie in Hoorn, breiden wij ons nu verder uit naar Alkmaar.

Nieuwe vestiging

Veld Orthopedische Schoentechniek geldt al meer dan 40 jaar als dé orthopedisch specialist in de Kop van Noord-Holland. De nieuwe vestiging van Veld Orthopedische Schoentechniek in Alkmaar is hierbij een mooie aanvulling.

De locatie van de nieuwe vestiging is de Keesomstraat 8C, 1812BS, Alkmaar/Oudorp. Het pand is goed bereikbaar vanaf de A9, daarnaast beschikt de locatie over een groot parkeerterrein waar gratis geparkeerd kan worden. Het pand is ook met openbaar vervoer goed bereikbaar.

Rob Verhoogt aan de slag in Alkmaar

Ter versterking van ons team, verwelkomen wij Rob Verhoogt. Rob werkt al ruim 21 jaar in de regio Alkmaar. Daarvan heeft hij de laatste 12 jaar met plezier bij Oosterbaan orthopedie gewerkt maar was toe aan een andere uitdaging. Lees in dit artikel meer over de komst van Rob Verhoogt.

Heb je last van je voeten tijdens het werk door bijvoorbeeld staan of lopen? Of heb je last tijdens sporten of wandelen op welk niveau dan ook? Maak een afspraak bij een van onze specialisten en maak kennis met onze uitgebreide adviezen en analysemogelijkheden.

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op door te bellen naar 0229 23 63 57. Of vul ons contact formulier in.