Professionals

Heeft u patiënten die last hebben van voetgerelateerde klachten zoals pijn aan de voeten, rugpijn, blessures, zere knieën of heupen? Dan zou het kunnen dat uw patiënt last heeft van een voetprobleem. Deze problemen ontstaan vaak bij het verkeerd neerzetten van de voeten en het gebruik van verkeerd schoeisel. Veld Schoenen kan het voetprobleem bij uw patiënt ontdekken en daar de geschikte oplossing voor vinden.

Wij maken professionele loopanalyses van de voeten en kunnen aan de hand van die analyse uw patiënt adviseren. De analyse wordt gemaakt met behulp van twee highspeed camera’s, een software om hoeken mee te berekenen en een drukplaat. Hiermee kunnen wij de voeten, enkels en heupen meten en bekijken wij de stand van de voeten. Blessures en voetproblemen kunnen daarmee in kaart worden gebracht.

De geschikte oplossing voor uw patiënt

Veld Schoenen biedt de geschikte oplossing voor uw patiënt, zodat hij of zij weer pijnvrij kan bewegen. Bij deze oplossingen kunt u denken aan steunzolen, voorzieningen aan confectieschoenen, verbandschoenen of (semi-) orthopedische schoenen.

Heeft uw patiënt last van pijnlijke voeten en zorgt dit voor vervelende klachten? Veld Schoenen biedt graag de juiste oplossing voor uw patiënt. U kunt uw patiënt doorverwijzen naar ons, ook wanneer u het vermoeden heeft dat andere klachten worden veroorzaakt door de voeten. Hieronder vindt u een overzicht met alle diensten die Veld Schoenen biedt.

Wilt u meer informatie over Veld Schoenen, neem dan contact met ons op via 0229 – 23 63 57.