Op 13 en 14 juni 2024 zijn beide locaties gesloten.

Sporters

Tijdens normale bezigheden wordt er al veel van onze voeten gevraagd, maar tijdens het sporten al helemaal. Wist u dat u met hardlopen drie tot vier keer uw eigen lichaamsgewicht draagt? Ook krijgt u te maken met schuifkrachten tijdens het sporten (bijvoorbeeld tennis, hockey en voetbal).

Afwijkende voetstand of afwijkend looppatroon

Bij deze effecten is niet alleen het schoeisel belangrijk. Als u regelmatig klachten aan uw voeten, knieën, heupen, rug of spieren ervaart, dan is er wellicht sprake van een afwijkende voetstand of een afwijkend looppatroon. Voor de behandeling van deze klachten kunt u terecht bij ons. Wij beoordelen aan de hand van een loopanalyse wat uw looppatroon is. Dit kunnen wij ook doen aan de hand van gedragen schoenen. Veld Orthopedische Schoentechniek werkt met verschillende specialisten samen, om u een zo goed mogelijk advies te kunnen geven. Wij bieden adviezen aan op het gebied van schoenen en sportinlays.

Afspraak maken?

Bent u niet zeker over uw looppatroon of heeft u klachten tijdens het sporten? Wij helpen u graag om te zorgen dat u weer vrij kunt bewegen! Neem hier contact met ons op.