Op 13 en 14 juni 2024 zijn beide locaties gesloten.

Garantie en kwaliteit

Op de schoenen, steunzolen en inlays die wij leveren krijgt u 3 maanden garantie op de pasvorm en 6 maanden op de gebruikte materialen. Dit is geheel volgens de daarvoor geldende normen.

Op aanpassingen aan confectieschoenen krijgt u 3 maanden garantie op de functionaliteit van de aanpassing en 6 maanden op de hiervoor gebruikte materialen.

De garantie is niet van toepassing bij onzorgvuldig gebruik van de schoenen en wanneer uw voeten of voetproblemen tijdens de garantieperiode zijn veranderd.

Doorgaans hebben onze schoenen een levensduur van minimaal 12 maanden. Hierdoor komt u met meerdere paren goed uit met de verstrekkingstermijnen.

Kwaliteit

Veld Orthopedisch Schoentechniek draagt het kwaliteitslabel van de SEMH. Dit is een onafhankelijke stichting die leveranciers van medische hulpmiddelen beoordeelt en erkent op kwaliteit en service.

Bij een erkend bedrijf gaat kwaliteit verder dan een goed product: álle aspecten binnen de organisatie moeten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo gaan wij ook met de grootste zorg om met uw persoonlijke en medische gegevens.

Suggesties?
Heeft u opmerkingen of suggesties over onze producten of dienstverlening? Laat het ons weten. Wij staan altijd open voor feedback waarmee we onze kwaliteit nog verder kunnen verbeteren. Bel 0229 – 236 357 of mail ons.