Veld Alkmaar is van 22 juli t/m 9 augustus gesloten vanwege de zomervakantie. Veld Hoorn blijft tijdens de zomerperiode geopend.

Volwassenen

Niets is zo vervelend als last aan uw voeten en de nodige klachten die daardoor ontstaan. U heeft uw voeten iedere dag nodig en daarom is het van belang dat u prettig kunt lopen en bewegen. Bij Veld Schoenen vinden wij het belangrijk dat u zo min mogelijk last ervaart van uw voet- en beweegklachten. Wij bieden voor ieder voetprobleem de geschikte oplossing.

Dé oplossing voor uw voetprobleem

Aan de hand van verschillende meettechnieken zullen wij uw klachten in beeld brengen en de oorzaak daarvan. Vervolgens gaan wij op zoek naar de juiste ondersteuning voor uw voeten. Wij bieden orthopedische ondersteuning voor kleine tot grote voetproblemen. Bij deze orthopedische ondersteuning kunt u denken aan steunzolen, voorzieningen aan confectieschoenen, voorlopige orthopedische schoenen, verbandschoenen of (semi-)orthopedische schoenen.

Orthopedie voor u op maat

Onze orthopedisch schoenmakers zorgen voor een passende oplossing, volledig op maat voor u. Wij kunnen al met kleine aanpassingen uw loopplezier vergroten. Bieden de kleine aanpassingen of semi-orthopedische schoenen niet voldoende ondersteuning voor uw voeten? Dan zijn orthopedische schoenen de oplossing voor u. Deze worden zeer nauwkeurig voor u aangemeten en op maat gemaakt. Wij houden met het vervaardigen van de orthopedische schoenen rekening met uw wensen en zorgen ervoor dat u de juiste ondersteuning krijgt tijdens het bewegen. Dankzij Veld Schoenen loopt u weer prettig! Bekijk hieronder alle informatie over de verschillende orthopedische oplossingen voor uw voetprobleem.