Veld Alkmaar is van 22 juli t/m 9 augustus gesloten vanwege de zomervakantie. Veld Hoorn blijft tijdens de zomerperiode geopend.

Over Veld Orthopedische Schoentechniek

Experts in schoentechniek, passie en voetzorg

Veld Orthopedische Schoentechniek geldt al meer dan 40 jaar als dé orthopedisch specialist in de Kop van Noord-Holland. Met een hecht, ervaren en enthousiast team zorgen wij ervoor dat u weer prettig kunt lopen. Welk voetprobleem u ook heeft. Elke voet, elke klacht is anders. En ook ieder mens is anders. Standaardwerk kennen we daarom niet. We hebben echter wel één doel: onze klanten blij de deur uit zien lopen.

Totaalpakket

Van steunzool of lichte schoenaanpassing tot compleet op maat gemaakte schoen, wij bieden het totale pakket aan schoentechnische producten om uw klachten op te lossen. Of dit nu voetklachten zijn of problemen die hieruit voortvloeien, zoals pijn in de knieën of onderrug.

Kwaliteit voor iedereen

Veld Orthopedische Schoentechniek maakt alleen gebruik van kwalitatief zeer hoogwaardige materialen. Sterk of juist soepel, maar ook innovatieve materialen zoals thermoplasten.
Kwaliteit betekent ook iederéén een oplossing kunnen bieden. Onze samenwerkingen met specialisten zijn hierbij waardevol. Zo houden wij bijvoorbeeld gezamenlijke spreekuren. Lees hier meer over onze garantie en bedrijfserkenning.

Oog voor esthetiek

Voetprobleem of niet, iedereen loopt graag op mooie schoenen. Wij maken daarom orthopedische schoenen in alle soorten, van modieuze laarsjes tot sportschoenen en zelfs met geborduurde logo’s. Leuk op sneakers voor de kids! De meeste schoentechnische aanpassingen kunnen wij in de schoen verwerken zonder het van buiten te zien.

Puur vakmanschap

Ons team bevat onder andere vier gediplomeerde orthopedisch schoentechnici. Allemaal met veel ervaring en altijd nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden. Wij kunnen dus heel veel in eigen huis maken. Onze mensen volgen bovendien jaarlijks nascholingscursussen. We volgen de techniek op de voet.

Vergaande service

Van oudsher kenmerkt ons familiebedrijf zich door onderscheidende service. We hebben tijd en aandacht voor onze cliënten, staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en we gaan ver in de nazorg. We doen ons best om mensen blij te maken. De korte lijnen en vlotte levertijden helpen daar ook bij.

Wezenlijke ambitie

De combinatie van het technische ambacht en het oplossen van problemen van mensen maakt ons vak elke dag weer boeiend. Pijn wegnemen, zelfvertrouwen opschroeven, iemands wereld vergroten; dáár doen we het voor. En daarvoor bieden we graag iets extra’s.

Begrip in Kop van Noord-Holland

Samen met onze cliënten komen wij tot hoogwaardige producten naar persoonlijke smaak en behoefte. Individueel maatwerk, kwaliteit, comfort en service. Onze grote vaste klantenkring is het resultaat; Veld is een begrip in de Kop van Noord-Holland. Al meer dan veertig jaar!

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures, maar wellicht ben jij diegene die wij nog zoeken zonder dat wij het weten. Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen!

Maak direct een afspraak

Bel ons:
Of gebruik het online formulier