Veld Alkmaar is van 22 juli t/m 9 augustus gesloten vanwege de zomervakantie. Veld Hoorn blijft tijdens de zomerperiode geopend.

Dijklander Ziekenhuis poli Revalidatie – Purmerend

Bent u op zoek naar een orthopedisch schoenmaker in Purmerend? Veld orthopedische schoentechniek is een specialist op het gebied van voetzorg en heeft spreekuren in het Dijklander Ziekenhuis. Heeft u pijnlijke klachten aan uw voeten of heeft u een orthopedische oplossing nodig? Dan kunt u bij Veld orthopedie terecht. Wij zijn twee keer per week aanwezig in het Dijklander Ziekenhuis: op dinsdag en donderdag. Op de dinsdagen houden wij gezamenlijk schoenspreekuur met een revalidatiearts op de poli Revalidatie. Op donderdag zijn wij aanwezig van 13.30 tot 17.00 uur. Hier kunt u alleen op afspraak terecht. Wij nemen uw voetklachten zeer serieus en streven ernaar om deze klachten snel te verhelpen. Dit doen wij met diverse orthopedische oplossingen zoals steunzolen, schoenaanpassingen of (semi-)orthopedische schoenen.

Orthopedische schoentechniek Purmerend

Naast onze spreekuren in het Dijklander Ziekenhuis houden wij ook gezamenlijke spreekuren op diverse locaties. Hiermee verhogen wij onze bereikbaarheid én kwaliteit. Van gezamenlijke spreekuren kunt u uitsluitend gebruik maken na verwijzing van uw huisarts of specialist.

Kwaliteit door samenwerking
Deze spreekuren houden wij samen met professionals op het gebied van voetzorg. De nauwe samenwerking draagt bij aan optimale probleemanalyse, adviezen en eindresultaten.

Waterlandlaan 250 1441 RN Purmerend
0299-457630

Openingstijden/ Aanwezig op:

Donderdag van 13.30 tot 17.00 uur Alleen op afspraak.