Livit – Purmerend

Bent u op zoek naar een orthopeed in Purmerend? Veld orthopedische schoentechniek is een specialist op het gebied van voetzorg en heeft spreekuren in Purmerend. Heeft u pijnlijke klachten aan uw voeten of heeft u een orthopedische oplossing nodig? Dan kunt u bij ons spreekuur in Purmerend terecht. Iedere 1e en 3e woensdag van de maand van 8.30 tot 11.00 uur is het spreek uur op afspraak. U kunt ons vinden op Schoolplein 7-8 in Purmerend. Wij nemen uw voetklachten zeer serieus en streven ernaar om deze klachten snel te verhelpen. Dit doen wij met diverse orthopedische oplossingen zoals steunzolen, schoenaanpassingen of (semi-)orthopedische schoenen. Veld orthopedische schoentechniek helpt u graag verder in Purmerend.

Orthopedie Purmerend

Naast onze spreekuren in Purmerend houden wij ook gezamenlijke spreekuren op diverse locaties. Hiermee verhogen wij onze bereikbaarheid én kwaliteit. Van gezamenlijke spreekuren kunt u uitsluitend gebruik maken na verwijzing van uw huisarts of specialist.

Westfriesgasthuis
Het team van revalidatieartsen van het Westfriesgasthuis houdt wekelijks gezamenlijk schoenspreekuur in ons pand aan de Nieuwe Steen.

Waterlandziekenhuis
Twee keer per week zijn wij aanwezig in het Waterlandziekenhuis: op dinsdag en donderdag. Op de dinsdagen houden wij gezamenlijk schoenspreekuur met een revalidatiearts op de poli Revalidatie.

Novawhere
Een keer in de twee weken zijn wij aanwezig op Novawhere. Hier houden wij een multidisciplinair spreekuur in samenwerking met fysiotherapie, revalidatiearts, instrumentmaker en orthopedisch schoentechnicus.

Kwaliteit door samenwerking
Deze spreekuren houden wij samen met professionals op het gebied van voetzorg. De nauwe samenwerking draagt bij aan optimale probleemanalyse, adviezen en eindresultaten.

Schoolplein 7-8, 1441 GV Purmerend
0299-236357

Openingstijden/ Aanwezig op:

De 1e en 3e woensdag van de maand van 8.30 tot 11.00 uur. Alleen op afspraak.