Veld Alkmaar is van 22 juli t/m 9 augustus gesloten vanwege de zomervakantie. Veld Hoorn blijft tijdens de zomerperiode geopend.

Veld orthopedische schoentechniek – Hoorn

Bent u op zoek naar een orthopedische schoenmaker in Hoorn? Veld orthopedische schoentechniek helpt u graag bij de ondersteuning van uw voeten met behulp van orthopedie. Veld Hoorn is gevestigd aan de Nieuwe Steen 32D in Hoorn. Wij zijn elke werkdag van 8.30 tot en met 17.00 uur geopend, waar u terecht kunt voor onze spreekuren. Daar kunnen wij aan de hand van diverse meetapparatuur bekijken hoe de klachten aan uw voeten zijn ontstaan. Vervolgens zoeken wij de passende orthopedische oplossing voor u. Voor orthopedische schoentechniek in Hoorn bent u bij ons aan het juiste adres.

Voetzorg in Hoorn

Naast onze dagelijkse spreekuren aan de Nieuwe Steen in Hoorn houden wij ook gezamenlijke spreekuren op diverse locaties. Hiermee verhogen wij onze bereikbaarheid én kwaliteit. Van gezamenlijke spreekuren kunt u uitsluitend gebruik maken na verwijzing van uw huisarts of specialist. Deze gezamenlijke spreekuren vinden plaats in Hoorn in het Westfriesgasthuis. Met het team revalidatieartsen van het Westfriesgasthuis houdt Veld wekelijks een gezamenlijk spreekuur in ons pand aan de Nieuwe Steen.

Dankzij deze samenwerking met professionals op het gebied van voetzorg, kunnen wij u de beste kwaliteit bieden.

veld-hoorn
Nieuwe Steen 32D 1625 HV Hoorn
0229 23 63 57

Openingstijden/ Aanwezig op:

Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur t/m 17.00 uur geopend.