Veld Alkmaar is van 22 juli t/m 9 augustus gesloten vanwege de zomervakantie. Veld Hoorn blijft tijdens de zomerperiode geopend.

Rob Verhoogt bij Veld Orthopedische Schoentechniek

Ter versterking van ons team verwelkomen wij Rob Verhoogt bij Veld Orthopedische Schoentechniek. Rob Verhoogt is al ruim 21 jaar bekend op het gebied van loopanalyses, sportinlays, schoenaanpassingen, steunzolen en orthopedisch schoeisel in de regio Alkmaar.

Ervaring in de orthopedie

De afgelopen 12 jaar heeft Rob met veel plezier gewerkt bij Oosterbaan Orthopedie waar hij zijn kennis en vaardigheden heeft ingezet om de voorschrijvers uit de sportwereld en de specialisten uit de omliggende ziekenhuizen te helpen. Daarnaast ondersteunde hij zijn cliënten met raad en daad. Rob Verhoogt is één van de eerste schoenmakers in Nederland die door middel van een 3D scan, aanmeet en met printtechnieken produceert. Daarnaast gebruikt hij deze methoden om beter te kunnen reproduceren.

Rob heeft de afgelopen jaren aanvullende ervaring op mogen doen in het buitenland o.a. China en Portugal. Ook heeft hij nieuwe technieken ontwikkeld bij het aanmeten en produceren van voetbedden, voorzieningen en orthopedisch schoenen.

Aan de slag bij Veld Orthopedische Schoentechniek

Samen met Paul Veld heeft Rob ontzettend veel zin om opnieuw in deze regio aan de slag te gaan. Het opzetten van een andere standaard op het gebied van orthopedisch schoeisel en voetbedden is daarbij het eerste doel. Bij Veld Orthopedische Schoentechniek staan duurzaamheid, kwaliteit en vertrouwen hoog in het vaandel.